Tips sahur dan berbuka yang ohsem

Bismillah.

Selamat berpuasa dan berbuka.

Saya baru balik dari Bangkok, Thailand, ada training untuk menjadi better coach. Belajar dengan seorang professor dari fakulti sains manusia Universiti California Los Angeles, tentang nutrisi untuk badan, dan belajar dari bekas atlet olimpik tentang fitness dan senaman. Memang best sangat. 1544976_10206035838849426_4819275620378496393_n

Continue reading

Selamat berpuasa

Bismillah.

Lagi beberapa hari dah nak masuk bulan Ramadhan kan. Teringat Ramadhan tahun lepas, my 2nd son Affan Nor Iman dilahirkan. Waktu tu hari puasa yang ke-2, time sahur rasa contraction kuat sangat. Lepas sahur terus pergi hospital Putrajaya, doktor check rupenya dah terbuka 8 cm. Apalagi menggelabah masuk labour room alhamdulillah tak sampai sejam lepas tu bersalin dengan selamat.

10582872_10203709333568248_2011675799537547107_o

Tu cerita tahun lepas. Continue reading

It’s not the end but new beginning

Bismillah.

Excited sangat lagi beberapa hari nak ke Bangkok for our Extravaganza tahun ni. Tak sabar nak dengar all those positives stories, inspirations dan ilmu-ilmu yang nak digunakan untuk mantapkan lagi kelab Beautyfit kami dan juga menjadi better leader and person. Eh tak pernah cerita lagi kan pasal kelab kitorang, takpe next entry kita cerita k.

10404023_10202485405353356_7143724825689768567_o

Extravaganza Singapore last year

Continue reading