Masalah berat badan ke masalah lain?

Bismillah.

Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin kalau ada salah silap sepanjang perkenalan. Mana tahu ada terkasar bahasa ke, terguris hati or apa-apa je mintak ampun mintak maaf ok.

Lepas seminggu raya ni, dah ada beberapa kenalan yang mula contact untuk mulakan program. Baju beli time bulan puasa dah mula ketat dah. Terlebih makan time open house la tu hehe. Sepanjang lebih 7 tahun dah saya coach orang, yang start program dengan saya semuanya akan cakap yang mereka ada masalah berat badan.

Tapi persoalanya adakah tu masalah yang sebenarnya?

Berat badan tak pernah bermasalah. So kalau mereka bukan ada masalah berat bedan, apa masalah mereka?

Continue reading

Why we keep going

Bismillah.

Bulan Ramadhan ni memang best sangat coach orang, sebab semuanya dapat result yang best-best. Yeay I’m a happy coach 🙂 Satu sebab ialah bulan puasa kan, sepatutnya memang makan lagi kurang dari biasa, nafsu nak makan pon lagi senang nak kawal dan lebih disiplin ikut pelan yang coach bagi. So nak ucapkan congratulates to all of them *clap-clap

11014678_10206049010778716_5756477003996946151_n 11425502_10206070383873030_9100583696972782831_n

Continue reading