Beli Herbalife online

Bagaimana nak beli herbalife online?

Ok, untuk dapatkan produk herbalife secara online, boleh dapatkan di satu official website je. Kalau ada dekat website lain tu, semua tu bukannya tipu, tapi tak official lah. Yang tu mungkin website e-commerce yang dibuat oleh distributor herbalife jugak.

Apa website tu?

beli herbalife online

Boleh klik di sini : http://myen.myherbalife.com

Kalau website ni, memang beli direct terus dari HQ Herbalife Malaysia. Memang terjamin la dari segi kualiti produk dan delivery mereka.

Cuma website ni tak boleh diakses oleh semua orang. Hanya mereka yang dah daftar menjadi ahli herbalife je yang boleh akses ke website ni. Kena ada member ID dan juga password untuk login.

So macam mana nak dapatkan produk Herbalife?

Anda kena hubungi terlebih dahulu mana-mana independent distributor Herbalife atau lebih mesra dengan gelaran “coach Herbalife” . Mereka akan bantu anda dari segi konsultasi pemakanan, menu diet / meal plan dan macam-macam lagi la.

Boleh hubungi saya, Coach Yana di whatsapp 0102875130. Ada tawaran istimewa dengan promosi menarik tau kalau dengan saya. Boleh hubungi cepat-cepat 0102875130

Beli herbalife online

One thought on “Beli Herbalife online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s