Produk Herbalife Malaysia

216563_1850548917866_1622291_n.jpg

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Nama saya Nurliyana, biasa orang panggil Yana je. Saya merupakan distributor untuk produk Herbalife di Malaysia sejak dari tahun 2006 lagi. Semuanya bermula bila saya lihat macam mana mak saya yang saya tengok pernah cuba macam-macam cara nak turun berat badan, cakap je cara apa, diet tak makan nasi berbulan-bulan, pergi slimming centre sana sini sampai berabis puluhan ribu ringgit, produk tak payah cerita, macam-macam jenis produk beliau cuba tapi susah sangat nak turun.

Tapi bila beliau berjaya turun lebih dari 20kg* saya rasa sangat terkejut dan excited. Kawan-kawan pon mula tanya, “Eh mak kau tu slim betul kan sekarang, macam mana dia buat?”, saya happy sangat untuk share macam mana dia turun. Beliau hanya tukar sarapan dan makan malam dengan protein shake Herbalife dan ada coach yang pantau progres beliau.

Start daripada situ, saya pon mula berkongsi tentang cara mak saya turun dan mula bantu rakan-rakan saya yang nak turun berat dan bertukar ke arah gaya hidup yang lebih sihat. Bermula la perjalanan saya sebagai coach dan saya mula pergi ke seminar dan training untuk mantapkan ilmu di dada.

Alhamdulillah sudah lebih dari 9 tahun saya bantu ramai sangat orang untuk ubah kehidupan mereka ke arah gaya hidup yang lebih sihat dan baik, ramai yang happy sangat sebab dapat result yang mereka nak. Saya sentiasa percaya yang hidup ini bukan tentang apa yang kita dapat tapi lebih kepada tentang apa yang kita beri.

Produk Herbalife Malaysia hanya boleh didapati dari coach-coach yang berdaftar sahaja, tiada dijual dekat kedai-kedai atau supermarket. Jika anda ingin mendapatkan produk Herbalife dan mulakan program untuk turun berat, boleh dapatkan dari saya. In sha Allah saya akan buat yang terbaik untuk pastikan anda dapat result yang diingini. Saya akan bantu anda untuk set matlamat, kekal konsisten dan bersemangat serta pelan pemakanan yang anda perlu ikut. Boleh hubungi saya di :

Nurliyana Bt. Mohd Saiful

Tel / Whatsapp / Mesej : 0102875130

Facebook : Yana Saiful

Instagram : Yana_fit_mama

8078US_WellnesCoach_lrg_full

*Kesan tidak tipikan dan bergantung kepada individu.

**Produk Herbalife bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Beli herbalife online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s